The best on the net:

Francmasonii Fundația Centrul Pentru Sănătatea Bărbaților

Francmasonii Fundația Centrul Pentru Sănătatea Bărbaților

Când mi s-a spus să fie o parte din cele 100 de km Oxfam-Goqii traseu walker echipa, am fost de acord. Reacția mea inițială a fost, nu este nimic nou despre distanta de mers pe jos.

Eu fac asta tot timpul și de a face în Himalaya și Shayadri dealuri. Dar, totuși, există o nouă provocare în a face 100 de km de traseu walker. Au făcut-o o dată și aș spune că este încă o provocare pentru mine - o provocare pentru a testa propriile mele rezistenta.

Astfel de informații au fost pur și simplu în afara domeniului de viața de zi cu zi. Dar totul s-a schimbat pentru mine în acea după-amiază iulie. Ca diagnosticul s-a scufundat în vârstă de inocență și ignoranță s-a încheiat pentru mine. Am fost cuprins de pură stomac-baterea frica. La 32 de ani, am simțit un fel de nemurire pe care doar tinerii experiență. Conceptul de moarte a fost una minoră.


Mi-am imaginat că, la sfârșitul de o viață lungă, după ani de realizare, de împlinire și bucurie. La bătrânețe a fost ceva care m-am uitat cu nerăbdare să partajarea cu soția mea. Am mai cochetat cu ideea de moarte mă duce în prim-mea.

Obtinerea bolnav, fie cu o raceala sau gripa, poate agrava BPOC și agrava starea de boală pulmonară infecții Respiratorii care provoacă congestie, tuse și dificultăți de respirație sunt mai grave atunci când aveți BPOC, astfel încât să fie sigur să se spele pe mâini de multe ori și pentru a evita orice contact cu oameni care sunt bolnavi pentru a limita expunerea la germeni. Tu ar trebui să evite, de asemenea, fiind în jur de dure, iritante, fum si orice tip de fum la schimb plamani din iritarea în continuare.În timp ce mersul pe jos prin campus, ești obligat să vezi colegii cu o ceașcă de cafea proaspătă în mână. Dacă te culci cu regularitate și exercitarea de multe ori, probabil că nu aveți nevoie de o dimineață de infuzie pentru a începe ziua.
Ceaiul verde este o alternativă foarte bună, conține jumătate cofeina din cafea și oferă un impuls de energie mare. Investească într-o calitate sticla de apa pentru a transporta cu tine peste tot. Dacă nu ești prea bea apa, adăugarea de fructe proaspete, cum ar fi căpșuni sau lămâi îmbunătățește aroma și are o mare de beneficii de sănătate.

Verificați nivelurile de vitamina C. Oameni cu mai mare nivelurile sanguine de vitamina C pare a avea mai multă energie decât cele cu niveluri mai scăzute. Acest lucru ar putea fi pentru că vitamina C influențează producția de L-carnitina, un aminoacid care ajută organismul sa arda grasimi pentru energie. Cel mai bun mod de a obține o mulțime de vitamina C din portocale și alte fructe citrice, kiwi, ardei gras, broccoli, căpșuni, pepene galben și.

Vârsta. Ochii copiilor au nevoie chiar de mai multă protecție de la soare decât adulții. Dar dacă aruncăm o privire în jurul data viitoare când merge la piscină sau la plajă sau loc de joacă, veți observa o mulțime de adulți poartă ochelari de soare, dar foarte puțini copii cu orice ochelari de protecție, la toate. Din cauza lor mai clară cornee și lentile, ochii copiilor lăsați în mai multe lumina UV mult mai dezvoltat pe deplin ochii de adulți și, prin urmare, sunt la risc mai mare de daune soare. Mulți ochelari de soare producătorii oferă copiilor stiluri. Lăsați copiii să aleagă ce rame le-ar place, dar doar asigurați-vă că pentru a alege o pereche cu 99% la 100% protectie UV.

Hai să fim sinceri: Cât de des vei profita de mai multe platforme de streaming video, ceas extra canale prin cablu-ai plăti pentru, sau cititi mai multe reviste lunare? Alege doar un singur abonament pentru a anula astăzi, și așteptați pentru bani pentru a începe încet încep să apară. Suma poate părea minor, dar se adună de-a lungul timpului: de Plată 8 dolari pe lună, timp de trei ani pentru acces la internet, servicii video vine la aproape 300 de dolari.

inima sănătate asistență medicală